dreams

Minggu, 13 Maret 2011

Right now, I'm not interested to go to school anymore. Why? Because if I go to school, I can't see my bestfriends anymore like I used to.

But I know that's impossible and I don't have any choices right? So, I must study hard to make all of you proud. And of course all of you must study hard too. So then, someday when we become an adult, I can tell everyone : "hey that's my bestfriends! She's become a great doctor now!" or "she's become a great phsycologist" or "a genius scientist", "a successful bussiness woman", "a successful manager in a X company" or anything great. And of course you can tell everyone that I've become a successful person (actually, I haven't decided what my dream is. haha)

I'm sure that, we can reach our dreams together if we don't give up, try as hardest as we can, and believe that we can make it.

So, Let's fight for our bright future even tough we're not together anymore. Like haura's said, we may sepparated in distance, but never in heart.

FIGHTING! :D


PS : sorry if this post has MANY MANY mistakes. My english is not good, yeah I know it. so I apologize :)


facebook will end on 15th march? --- itu HOAX !

Senin, 10 Januari 2011

berawal dari tweet nya si vidi :
RT @: wadooh... ternyata berita facebook mau ditutup
beritanya dari website yg sering nge-hoax

langsung gue cek aja websitenya, dan ternyataaaaa jengjengjengjeng.......... ITU MEMANG WEBSITE YANG DIMUAT UNTUK HUMOR -___________-
banyak banget berita berita yang ngaco, kaya :
- istri barack obama hamil
- logo starbucks yang baru. emang sih ada logo baru tapi kan logo yang barunya tuh :
(yang paling kanan)

tapi yang di website itu (weeklyworldnews.com) malah kaya gini :
-___________- beda jauh kan?

huh gue kemakan jebakan betmen ternyata, sialan emang.

facebook will end on 15th march

Sabtu, 08 Januari 2011

facebook mau ditutup? katanya sih gitu.
kalau yang pengen tau alasannya tinggal klik ini aja. tapi dalam bahasa inggris, jadi yg ga ngerti sabar aja. haha

kalau menurut gue kalau fb ditutup sih ya silahkan aja. tapi pasti bakal ada yang aneh kalo ga ada fb. yang disayangkan kalo fb ditutup adalah :
1. game gue (country story sama restaurant city) yang udah gue mainin dengan penuh perjuangan sampe sekarang bakal menghilang
2. baru aja gue ada hasrat buat beli barang2 via online di fb, eh malah mau ditutup
3. kalo ada event2 yang menggunakan kamera orang lain yg susah buat dipinjem jadi ga bisa minta foto lewat fb lagi
4.secret (apamah sok secret secret-an. padahal mah emang ga ada. wkwk)

tapi enaknya ga ada fb, jadi ga ada lagi notif notif yg sangat ga penting.

untung aja sekarang gue udah ga terlalu 'addicted' sama fb. yang jadi masalah kalau twitter yang ditutup. bisa jadi sangat sangat aneh.

satu lagi yang sangat gue takutin kalo fb tutup! pada migrasi ke twitter. lalu twitter akan dipadati orang orang alay seperti di fb. twitter bakal menjadi suram dan makin sering over capacity. jangan sampe itu terjadi.

di link tadi, si Mark Zuckerberg nyaranin ke orang orang yg pengen ngeliat foto foto yang ada di fb supaya cepet di save sebelum bener bener ditutup nanti.

belum pasti juga sih itu fb beneran ditutup apa enggak, siapa tau nanti si Zuckerberg narik katakatanya supaya twitter ga penuh. AMIN

well that's all. bye~



I'll Always Remember You

Rabu, 05 Januari 2011

I always knew this day would come
We’d be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There’d be laughter there’d be tears
But never thought that I’d walk away
with so much joy but so much pain
And it’s so hard to say goodbye

But yesterdays gone we gotta keep moving on
I’m so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I’ll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I’ll always remember you

Nanananana

Another chapter in the book cant go back but you can look
And there we are on every page
Memories I’ll always save
Up ahead on the open doors
Who knows what were heading towards?
I wish you love I wish you luck
For you the world just opens up
But it’s so hard to say goodbye

Yesterdays gone we gotta keep moving on
I’m so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I’ll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I’ll always remember you

Everyday that we had all the good all the bad
I’ll keep them here inside
All the times we shared every place everywhere
You touched my life
Yeah one day we’ll look back we’ll smile and we’ll laugh
But right now we just cry
Cause it’s so hard to say goodbye

Yesterdays gone we gotta keep moving on
I’m so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I’ll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I’ll always remember you

Nanananana

I’ll always remember you
I’ll always remember you

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A song from Miley Cyrus on Hannah Montanah Forever.
dan gue selalu sedih setiap denger lagu ini karena lagu ini pas banget buat gue dan sahabat sahabat gue
I'll always remember you ma besties :')
love ya :*

UN

Ujian Nasional. Ga kerasa setahun yang lalu gue sama temen temen gue ngerjain berbagai soal ujian buat UN. Takut ga lulus lah, nilai jelek lah. hahaha. kangen masa masa itu.
Tapi gue bukan mau ngebahas itu sih. he
UN untuk SMA tahun ini katanya diadain tanggal 18 April. semoga gue sama sahabat2 gue libur dan pada pulang (khusus kikin ori haura) biar kita bisa ngerayain ultah kita (SATU), 14 April yang kedua!
Semoga kita semua bisa kumpul kumpul lagi ngerayain kaya dulu, nginep bareng (lagi), pokoknya ngabisin satu hari penuh bareng bareng. AMIN

hahaha miss ya! :*

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada